به مدرسه علمیه بقیع کرج خوش آمدید
تجربه های رمضان
روزه در سیره آیت الله بروجردی
سالی که آیتالله بروجردی از دنیا رفت، پیش از ماه رمضان، پزشک ایشان سفارش کرد که ماه رمضان امسال روزه نگیرد. ایشان فرمود: «من از آن وقتی که خودم را شناختهام، حتی یک روز هم روزهام را نخوردهام و نمیخورم؛ چون نه مریض شدهام و نه مسافرت رفتهام».
زمانی که حضرت آیتالله بروجردی در بروجرد بود، نذر کرد که اگر خشم خود را کنترل نکند و به مردم تندی کند، یک سال پشت سر هم روزه بگیرد.
روزی هنگام مباحثه علمی با یکی از شاگردان خود بر اثر اینکه شاگردش سخنانی ناشایست میگفت، تاب نیاورد و به او تندی کرد و نذرش شکسته شد. بعد یک سال پشت سر هم روزه گرفت تا نذرش را ادا کند. روایتکننده این حکایت میگوید: این جریان یادآور دعای زیبای امام سجاد علیه السلام است :
وَ لا تَرْفَعْنی فی النّاسِ دَرَجَةً اِلاّ وَقَدْ حَطَّطْنی عِند نَفْسی مِثلَها.
خدایا مقام مرا در میان مردم بالا مبر، مگر اینکه به همان اندازه مقامم را نزد خودم پایین بیاوری
تجربه های رمضانی
رمضان درزندگی امام خمینی .رحمه الله علیه .
امام با رؤیت هلال ماه مبارک، تغییراتی در برنامه زندگی خود می دادند، از جمله دیدارهای عمومی را تعطیل می کردند تا بیش تر به دعا و قرآن و خلاصه به خودشان برسند. امام می فرمودند: «خود ماه رمضان کاری است!»
امام در ماه رمضان از شب تا صبح عبادت، نماز و دعا به جا می آوردند. بعد از نماز صبح مقداری استراحت می کردند و صبح زود برای کارهایشان آماده بودند.
همچنین چند روز قبل از ماه مبارک رمضان دستور می دادند که چند ختم قرآن برای افرادی که مد نظرشان بوده قرائت شود. در ماه مبارک، در هر زمان کسی به نزد ایشان می رفت، او را در حال قرائت قرآن می دید در جلساتی که قاریان قرآن حضور داشتند و آیاتی قرائت می شد، به جای نشستن روی صندلی، روی زمین می نشستند. در ماه های دیگر قرائت یک جزء قرآن عادت روزانه شان بود، ولی در ماه مبارک رمضان هر روز ده جزء قرآن می خواندند و تا پایان ماه ده بار قرآن را ختم می کردند.
آنچه در ادامه می آید بیانات امام(ره) در خصوص ماه مبارک رمضان که در مجموعه صحیفه نور منعکس شده است:
-با حلول ماه مبارک رمضان، ماه عبادت و سازندگى ، ماه تجدید قواى معنوى شهرالله الاعظم که در آن عموم مسلمانان در صف واحد متوجه به موضع قدرت لایزال و تجهیز در مقابل قواى طاغوتى هستند، لازم است با توحید قدرت و قدرت واحده در مقابل طاغوت هاى زمان و چپاولگران بین المللى بپا خیزند و از مملکت اسلامى دفاع و دست خائنان را کوتاه و امید آنان را قطع نمایند.(صحیفه نور جلد ۸، ص ۲۱۸)
نظر شما برای نقطه چین ها ؟؟؟
یک دنیا تحمل یک دنیاصبر ،یک دنیا علم ،یک دنیا بی ریایی ،یک دنیا فرهنگ ، یک دنیا بی نیازی از تعریف ، یک دنیا مدیریت با ادب ، یک دنیا تواضع ، یک دنیا هماوردی فلسفی با فلسفه مادی ،با بیانی ساده و روان،یک دنیا توان ،وقتی که یک دنیا قلب را با یک دست می توان بهم رساند ؛همیشه می پرسیدم چگونه انسان هایی کم نظیر در این کره خاکی مجمع فضایل می شوند هرچه فکر کردم ، یک دنیا ، یک دنیا کنار هم دنیا ها شد ، یادم آمد که سپاس مخصوص خدای هزاران هزار دنیاکه بی نهایت دنیاهاست ؛چقدر عقبیم اگر نفهمیم قدر نعمت های خدا را ،این همه تحمل عالمانه یک معلم عاشق برای اینکه افکار مخاطبانش را ، نه تنها در یک شهر و دیار بلکه در وسعتی به بلندای حیات پیش رو به سوی رشد بی نهایت سامان دهد .سال های سال درباره معلمی شغل انبیاست خواندیم و نوشتیم اما امروز فهمیدیم که معلمی فهم نیاز دوران ،توام با بزرگواری پیامبر گونه ،برای راهنمایی به مهمترین مصالح اجتماعی است ،شاید فهم عبارات گرانسنگ در کنار تجربه های عینی به میسوری امروز محقق نشده باشد از این روی دوست داریم توانمند ترین معلم معاصر را ……………………………….بنامیم و از خدا بخواهیم که در کلاسی به وسعت یک امت ما را از کم هوش ترین ها در فهم این معنا قرار ندهد ،امید که شاگردان صالحی برای………………………………………………..و یاوران صالح و لایقی برای ………………………………………. که شایسته ولایت آن عزیز که تجسم عینی فضیلت است گردیم .
به قلم صبا از مدرسه بقیع
هر روز پنج صلوات برای سلامتی امام زمان(علیه السلام)
با سلام خدمت کاربران و میهمانان گرامی
برای اینکه هر روز به یاد ولی نعمت و امام زمان(علیه السلام) باشیم و در این امر مداومت داشته باشیم .برنامه ی هر روز پنج صلوات برای سلامتی امام زمان(علیه السلام) را در کارنامه ی زندگی خود ثبت می نماییم.
عزیزانی که مایل به شرکت در این برنامه هستند بانوشتن واژه ی “یا صاحب الزمان(علیه السلام)” آمادگی خود را اعلام نمایند.
به امید گوشه نگاهی از سوی امام زمان(علیه السلام) که برکت دنیا و آخرتمان باشد.