پاسخ به شبهات
#توطئه_جدید
#پاسخ_به_شبهات_قرآنی
#مدرسه_علمیه_بقیع
#سوال۶
محیط زدگی
در یک مغالطه دیگر می گوید:
محمد تحتتأثیر شدید محیطش محور اصلی قرآن را مبارزه با بت پرستی قرار داده است غافل از اینکه این همه بحث از بت پرستی به درد نقاط دیگر جهان و یا آینده بشریت نمیخورد….
مثال دیگر ، کشتی های بادبانی است که در زمان محمد رایج بوده و بارها در قرآن به نقش باد در به پیش بردن کشتی اشاره شده و آن را خواست خدا دانسته است، مانند:《هو الذی یسیر کم فی البر و البحر حتی اذا کنتم فی الفلک و جرین بهم بریح طیبه》( او کسی است که شما را در خشکی و در دریا می گرداند تا وقتی که در کشتی باشید و بابادی خوش آنها را به پیش می راند).
پاسخ۶
رفع اشتباه
اولاً: اگر در محیطی یک بیماری خطرناک رواج داشته باشد و طبیب قسمت مهمی از وقت خود را به درمان آن بپردازد کار خلافی انجام داده است؟ آیا باید به آن طبیب گفت: در نقاط دیگر دنیا این بیماری نیست چرا زیاد به آن اهمیت میدهی؟ طرز تفکر را ملاحظه کنید چقدر سست است!
ثانیاً: بت پرستی در دنیای امروز هم رواج فراوان دارد سری به هندوستان و کشورهای شرق آسیا و چین بزنید تا بدانید همه چیز مورد پرستش واقع میشود، حتی…
صورتهای دیگر بت پرستی نیز در غرب وجود دارد.
ثالثاً: قرآن علاوه بر مبارزه با بت پرستی برنامه وسیع برای دعوت سایر پیروان ادیان به سوی اسلام که آیینی بسیار کامل تر و مترقی است، دارد. کاش این بهانه گیر که خود را مفسر عالی مقامی میداند حداقل یک دوره قرآن را با دقت روخوانی میکرد تا بداند مبارزه قرآن تنها با بتپرستی نبوده و گفتوگوهای منطقی فراوان با پیروان سایر ادیان دارد.
رابعاً: آیا پیامبر صلی الله علیه و آله وقتی نعمتهای الهی را می شمارد و از تأثیر بادهای منظم بر حرکت کشتیها سخن میگوید که از نعمتهای بزرگ پروردگار در آن زمان بوده، آیا لازم است درباره کشتی های موتوری که هزار سال بعد ابداع و اختراع شد نیز سخن به میان آورد و بگوید: از نعمت های خدا این است که هزار سال بعد کشتیهای اختراع میشود که با نیروی برق و بخار سینه امواج را می شکافند و حرکت میکنند؟ یا باید سخنی بگوید که مورد نیاز مردم آن زمان بوده است؟
از طرفی می دانیم که در بعضی از آیات اشاره کوتاه و پر معنایی به وسایل نقلیه آینده نیز شده است.